Vad är priset för en flyttstädning?

När man överväger priset för en flyttstädning stockholm, är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som bostadens storlek, städningens omfattning och eventuella tilläggstjänster, som när du ska spela på casino. Genomsnittspriset för en flyttstädning i Sverige varierar mellan 30–50 SEK per kvadratmeter. Detta kan dock variera beroende på plats, städfirma och specifika rengöringskrav.

Vad är inkluderat i priset för en flyttstädning?

I priset för en utflyttningsstädning ingår vanliga tjänster som dammsugning, moppning och dammtorkning vanligtvis. Dessutom kan rengöring av apparater, fönster och armaturer vara en del av paketet. Det är dock viktigt att bekräfta de specifika inkluderingarna med städföretaget i förväg för att undvika missförstånd, t ex om du också vill ha flytthjälp.

Visste du att utflyttningsstädningar ofta inkluderar djuprengöringsuppgifter som att skura socklar och rengöra inuti apparater?

Vad är möjliga tilläggskostnader vid en flyttstädning?

Eventuella extra kostnader för en flyttstädning kan inkludera tilläggsavgifter för hantering av farligt avfall, djuprengöring av ugnen, fönsterputsning eller borttagning av svåra fläckar. Dessa extra kostnader kan variera beroende på bostadens storlek och graden av smutsighet.

Proffs tips: Kommunicera tydligt med städfirman för att förstå vilka tjänster som ingår i grundpriset och vilka som kan medföra extra kostnader.

 

Vanliga frågor

Vad ska ingå i en flyttstädning?

En flyttstädning bör innefatta en noggrann rengöring av hela bostaden för att säkerställa att den lämnas i gott skick för nästa hyresgäst eller ägare.

Vad är inkluderat i en standardflyttstädning?

En standardflyttstädning inkluderar vanligtvis rengöring av alla rum, såsom köket, badrummet, vardagsrummet och sovrummet. Det innefattar också dammsugning och moppning av alla golv, rengöring av badrum och köksytor samt dammtorkning av alla ytor.

Vad ska jag göra innan en flyttstädning?

Innan flyttstädningen bör du se till att alla dina personliga ägodelar har tagits bort från bostaden. Det är också en bra idé att göra en grundlig rengöring av toalett, dusch och diskho innan städningen börjar.

Vad kan jag förvänta mig av en professionell flyttstädning?

En professionell flyttstädning bör inkludera en grundlig rengöring av alla ytor, inklusive insidan av skåp och lådor, samt bakom och under möbler. Den bör också inkludera rengöring av alla vitvaror, såsom ugn, spis, kylskåp och mikrovågsugn.

Ingår fönsterputsning i en flyttstädning?

Fönsterputsning är vanligtvis inte inkluderat i en standardflyttstädning, men det kan vara en extra tjänst som erbjuds av vissa städföretag. Du kan diskutera detta innan städningen så att det kan inkluderas i priset.

Vad händer om jag inte är nöjd med flyttstädningen?

Om du inte är nöjd med städningen bör du kontakta städföretaget så snart som möjligt för att diskutera dina bekymmer. De flesta företag erbjuder en nöjd-kund-garanti och kommer att åtgärda eventuella problem du har med städningen.